ZUPY ZAMKNIĘTE W SŁOIKACH:
- Zupa sezonowa (np. dyniowa, grzybowa) 0,9 L-3 porcje- 30 zł (porcja 10 zł)
- Rosół z domowym makaronem 0,9 L- 3 porcje- 24 zł (porcja 8 zł)
- Zupa dnia 0,9 L- 3 porcje- 24 zł (porcja 8 zł)
Sklepik z daniami własnej produkcji:
- Pasztet z soczewicy i warzyw szt. 0,5 -0,6 kg/op - wegetariański– 38 zł
- Pasztet staropolski z żurawiną szt. 0,5 -0,6 kg/op – 38 zł
- Schab faszerowany grzybami 500 g/op – 45 zł
- Karczek faszerowany papryką 500 g/op – 45 zł
- Hummus tradycyjny 200 g/op - wegański – 14 zł
- Hummus szpinakowy 200 g/op - wegański – 14 zł
- Hummus marchewkowy 200 g/op - wegański – 14 zł
- Tatar z pomidorów suszonych z kaszą jaglaną 0,5 kg /op - wegański – 22 zł
Ciasta pieczone:
- Marchewkowe brownie z polewą czekoladową 1 kg – 40 zł
- Tarta serowo-cytrynowa z bezą włoską 8 porcji - 80 zł/szt.
Torty:
- Tort bezowy z bitą śmietaną, serem mascarpone i sosem cytrynowym z dodatkiem świeżych owoców 1 szt. (10 porcji) – 100 zł
- Tort śmietanowy z musem z owoców leśnych 1 kg – 80 zł
- Tort autorski – mus Stracciatella z dodatkiem konfitury z czarnej porzeczki 1 kg – 100 zł
- Tort autorski – mus czekoladowy w połączeniu z ganaszem (pralinowe nadzienie) czekoladowym i słonym karmelem 1 kg – 100 zł
Zamówienia można składać :
- telefonicznie +48 661 120 300
- mailowo na adres rezerwacja@arthotel.pl
Zamówienia zbieramy z 2-dniowym wyprzedzeniem w godzinach 13.00-20.00.
W celu zapewnienia bezpieczeństwa wdrożyliśmy następujące środki ostrożności:
- częste i dokładne mycie rąk mydłem i dezynfekcja płynem odkażającym
- używanie maseczek i rękawiczek jednorazowych
- kontrola temperatury pracownikom przed rozpoczęciem pracy
ODBIÓR WŁASNY
- Art Hotel ul. Kiełbaśnicza 20, 50-110 Wrocław
DOSTĘPNE FORMY PŁATNOŚCI:
- bezpieczny link do płatności online
- tradycyjny przelew
Nr konta bankowego: 24 1240 6670 1111 0010 7017 8798
Wszystkie zamówienia należy przedpłacić w 100 %
Nie ma możliwości bezkosztowej anulacji zamówienia.